Informatie

NEN 4400-1

Wij zijn gecertificeerd volgens de norm NEN 4400-1 waardoor u weet dat u zaken doet met een betrouwbare partner. Alles op het gebied van afdracht sociale premies, loonheffing en CAO toepassing is bij ons perfect geregeld. Twee maal per jaar worden wij gecontroleerd door een onafhankelijk en geaccrediteerd accountantsbureau.

NBBU

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond voor Bemiddeling en Uitzendbureaus (NBBU). Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetswijzigingen in de branche. Samen met de NBBU zorgen wij er voor dat alle medewerkers van O&A Personeelsdiensten B.V. beschikken over het goede kennisniveau.

Dé Norm

SNA-gecertificeerde uitleners en (onder)aannemers bewijzen met het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid onder andere dat hun (personeels)administratie op orde is, dat zij op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afdragen en dat hun medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten. Met dit keurmerk behoeden zij hun opdrachtgevers zoveel mogelijk voor de gevolgen van aansprakelijkheid voor niet afgedragen loonheffingen en omzetbelasting en voor hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken, van wie de identiteit niet is vastgesteld of die een valse identiteit hebben aangenomen.

Kortom, de bij de Stichting Normering Arbeid geregistreerde ondernemingen zijn betrouwbare partners voor ondernemingen die arbeid inlenen of werk uitbesteden.

VCU

Aannemers die meedoen aan Europese aanbestedingen mogen alleen zaken doen met uitzendbureaus die in het bezit zijn van het certificaat Veiligheid Checklist Uitzendondernemingen (VCU) Sinds (datum invullen en jaar) zijn wij in het bezit van dit certificaat.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /usr/local/www/sites/oapersoneelsdiensten.nl/public_html/pages/informatie.php:32 Stack trace: #0 /usr/local/www/sites/oapersoneelsdiensten.nl/public_html/index.php(108): include() #1 {main} thrown in /usr/local/www/sites/oapersoneelsdiensten.nl/public_html/pages/informatie.php on line 32